HİPSAN Hidrolik
ÇALIŞMA SAATLERİ: 08:30 – 18.00
CUMARTESI: 09:00 – 13:00
PAZAR: KAPALI
Adres: Kağıthane , İstanbul Sultan Selim Mah. Turan Sok. No: 11
İletişim: +90 (212) 264 00 46
info@hipsan.com.tr
Yukarı
 

Hakkımızda

Sayın Mehmet Ateş tarafından 1966 yılında İstanbul’ da temelleri atılan Hipsan A.Ş., 1977 yılında   Pistonlu imalatına başlamış olup Endüstriyel Hidrolik Presler için Hidrolik Pistonlu Pompa imalatını çeşitlendirerek Sıvama presleri, Deri presleri, Plastik enjeksiyon makineleri, Abkant presler, Hidrolik giyotin makaslar, Hidrolik derin çekme ve Melamin pres imalatçılarına 15 çeşit ürün ile hizmet vermeye devam etmektedir.

1984 yılında Mobil hidrolik alanında Hidrolik pompa ve Hidrolik motorların tamirini yapmaya başlamış olup tüm iş makinelerinde (Beko, Ekskavatör, Kepçe, Dozer, Asfalt Finişer, Beton Pompa, Mikser, Kule Vinç, Silindirlerde) marka gözetmeksizin, Rexroth, Linde, Sauer, Vickers, Liebherr, Cat, Eaton, Volvo, Kawasaki, Komatsu, Hitachi, Nachi, Voac, Kayaba, Yuken gibi markalara ait Hidrolik Pompaların yedek parçalarını ithal ederek, tamir-servis hizmeti vermeye devam etmektedir.

Hipsan A.Ş. gelişen teknoloji ve müşterilerin ihtiyaçları doğrultusunda yeni ürünleri temin ederek, müşteri memnuniyetini esas alıp marka değerini gün ve gün artırmaya devam etmektedir.

Çalışma hayatında, iş ahlakı ve değerleri sayesinde profesyonel ve güvenilir bir kuruluş olarak yoluna devam ederken, tüm dünyada ülkesini büyük bir onurla temsil etmektedir. 

m