HİPSAN Hidrolik
ÇALIŞMA SAATLERİ: 08:30 – 18.00
CUMARTESI: 09:00 – 13:00
PAZAR: KAPALI
Adres: Kağıthane , İstanbul Sultan Selim Mah. Turan Sok. No: 11
İletişim: +90 (212) 264 00 46
info@hipsan.com.tr
Yukarı
 

Endüstriyel Hidrolik Pompalar

Hipsan Pistonlu Hidrolik Pompalar

Endüstriyel Amaçlı Hidrolik presler, Sıvama presleri, Deri presleri, Plastik Enjeksiyon makinaları, Abkant Presler, Hidrolik Giyotin makaslar, Hidrolik Derin Çekme ve Melamin presler ile, Özel Amaçlı Hidrolik Üniteler için ürettiğimiz  Pistonlu Hidrolik Pompalar 14 çeşidi ile Hidrolik sektörüne satış yapmaktadır.

Üretimini yaptığımız Pistonlu Hidrolik Pompalar, yerli makine üreticilerimiz tarafından yaygın olarak kullanılmaktadır.

Türkiyenin ilk yerli Hidrolik Pistonlu Pompasının üretecisi HİPSAN olarak ürettiğimiz pistonlu hidrolik pompalar hidrolik sektöründe yıllardır kullanıldığı gibi, kaliteli ve ülke şartlarına uygun ürünler vermeye devam edecektir...

Yapısal Özellikler

PM Serisi pistonlu pompalarımız sabit deplasmanlı olup eğik disk prensibine göre çalışmaktadır. PM Serisi pompalar yüksek çalışma basınçlarına uygun olup açık devre uygulamalarında yaygın olarak kullanılmaktadır.

Kaliteli malzeme kullanılarak ile imal edilen sağlam yapılı bu pompalar yüksek basınçlarda uzun ömürlü olup dinamik yüklenmelere ve basınç şoklarına karşı dayanıklıdır. Pistonlar yay ön gerilimli olduğundan yük değişimleri söz konusu değildir. Bu durum uygun emiş özelliği ile düşük sesli çalışmaya neden olmaktadır.

PM Serisi pistonlu pompalar, yapı olarak kirli akışkan ile çalışma halindeyken fonksiyonlarını eksiksiz yerine getirebilecek kadar dayanıklıdır. 7 çeşit yapı büyüklüğünde 14 çeşit deplasmanlı modeli vardır.
Basit yapısı ve az sayıdaki parça bulundurması, Hipsan PM Serisi Pompalara hafif ve karmaşık olmayan bir özellik kazandırmaktadır.

 

 

 

m